Optimale Systemer AS

Våre tre viktigste kompetanseområder er prosjektgjennomføring, systemutvikling og brukeropplevelser. Vi har bred erfaring med ulike prosjekttyper. Det kan være store administrative systemer med oppfølging og vedlikehold i 10-15 år, eller små mobile applikasjoner som gjennomføres i løpet av noen uker. Sammen finner vi den arbeidsformen som passer best for ditt prosjekt. Er det behov for tett oppfølging i en rigid prosess? Eller en mer smidig utvikling i en fleksibel prosess?

De ansatte har lang erfaring med utvikling av ulike IT-systemer. På vår liste over utførte oppdrag finner vi både drivere, mobile applikasjoner, webapplikasjoner, utviklingsverktøy, databaseapplikasjoner, nettverksapplikasjoner, spill m.m. Vi er lidenskapelig opptatt av å utvikle systemer som fungerer. Når vi gjennomfører komplette systemutviklingsprosjekt, står brukervennlighet i fokus gjennom hele prosessen. I eksisterende prosjekter hjelper vi gjerne til ved å evaluere og vurdere brukeropplevelsen i systemet.

Ansatte

jorn-e-angeltveit

Jørn E. Angeltveit

Daglig leder

jea@optimalesystemer.no

Jørn er grunnleggeren av Optimale Systemer AS. Han har høyere utdanning fra NTNU (cand.scient.), med brukskvalitet som spesialområde.

Les mer
lisbeth-a-angeltveit

Lisbeth A. Angeltveit

Superkvinnen

laa@optimalesystemer.no

Lisbeth tar seg av mange av de praktiske oppgavene i den daglige driften av selskapet. Hun order med mat, frukt og smoothie når det er møter, hun holder orden i regnskapet og i dokumentarkivene.

Les mer

Thomas Richvoldsen

Lærling

tr@optimalesystemer.no

Les mer
jostein-rove

Jostein Rove

Systemutvikler

jr@optimalesystemer.no

Jostein jobber som back-end developer, og liker å holde på med servere, nettverk og programmering i PHP, SQL. Kan også HTML, CSS og noe Pascal.

Les mer