Prosjekter

Filtrer prosjekter

Vegglifjell Utvikling AS har en rekke hyttetomter for salg, og det er viktig å skape en god atmosfære for de som ønsker å anskaffe seg hyttetomt på Vegglifjell.

Les mer

Vagabonds

Systemutvikling

Vagabonds er et kundeoppfølgingsprogram for de selgerne som er på farta.

Les mer

TimeReg er et meget enkelt verktøy for registrering av timer mens man er på farta. Velg kunde, velg aktivitet og klikk start - så er registreringen i gang. Når du er ferdig med oppgaven din stopper du klokka. Enklere kan det ikke bli.

Les mer

Suzy Madelene

Webutvikling

Suzy Madelene er en nettbutikk for ulike personlige smykker. Alt fra tradisjonelle smykker til vesker til smykke-tattoveringer.

Les mer

Snap POS

Systemutvikling

Snap POS er en enkel "Point of Sale" løsning for små bedrifter.

Les mer

Smart Mobile Studio

Konseptutvikling

Smart Mobile Studio er et verktøy for utviklere av webbaserte apps.

Les mer

HMS-Easy

Systemutvikling;Webutvikling

HMS-Easy er et enkelt verktøy for administrasjon av alle HMS-relaterte dokuenter.

Les mer

FINN Foto Gatebilder

Systemutvikling

FINN Foto leverte gatebilder fra Norges gater to år før Google maps kom på banen. Over 3 millioner panoramabilder har blitt sveiset sammen.

Les mer

Eierskifte i landbruket

Konseptutvikling;Systemutvikling

Allinfo AS har satset stort på nisjen som omhandler eierskifte i landbruket. Når et gårdsbruk skal skifte eier, dreier det seg om mer enn å overdra en eiendom. Det er snakk om tradisjoner, følelser, juss, økonomi og et lite stykke Norge.

Les mer

Agro Skatt

Systemutvikling;Brukeropplevelser

AgroSkatt er en modul i økonomisystemet Agro Økonomi. Kjerneoppgaven i dette systemet er å gjennomføre åroppgjør for selvstendig næringsdrivende, samdrifter og aksjeselaksp. Opplysninger fra regnskap, prefill fra Altinn og informasjon fra tidligere års oppgaver gir deg full kontroll over utfyllingen og en god oversikt.

Les mer